Vi fick möjlighet att starta upp ett viktigt uppdrag mitt i den mest intensiva delen av pandemins start. Läs hur det har gått..

När alla måste hjälpas åt

När pandemin satte igång blev det bråda dagar för de företag som skulle förse Sverige med skyddshjälpmedel och sjukvårdsmateriel. Produktionen ökade till max och lite mer hos de flesta av Sveriges producenter. Hjälp från alla håll och kanter behövdes för att klara av de nya utmaningar som dök upp. Vi ville göra vårt och fick förtroendet av ett företag som heter FrostPharma.

Handdesinfektion deluxe

FrostPharma är ett specialistläkemedelsföretag med fokus på att erbjuda läkemedelsalternativ för barn och vuxna med speciella behov.
De arbetar också med att hitta läkemedel och hjälpmedel som ger bättre effekt än de som redan finns på den nordiska marknaden. Ett bevis för det är deras produkt Oxiskin, ett handdesinfektionsmedel som slår alla andra på fingrarna. OXISKIN®PLUS handdesinfektion ger ett effektivt skydd mot coronavirus och vinterkräksjuka (calicivirus >99,99%) med flera. Effekten är dessutom långtidsverkande då den är unikt stabiliserad – för hållbart skydd mot virus, bakterier och svamp. Produkten fungerar lika bra för professionell användning på sjukhus som för hemmabruk.

När produktionen ökade explosionsartat i mars så inledde vi ett samarbete om att hantera deras logistik och distribution. Med vår samarbetspartner Relokators hjälp byggde Matchedin upp en lager- och orderhantering på bara några dagar.

Ett givande samarbete

För Matchedin har det varit inspirerande att mitt i brinnande kris, få möjlighet till ett uppdrag som bidrar till att förbättra vardagen för sjukvårdspersonal och anställda runt om i Sverige.

Det har även varit ett bevis på vår personal fantastiska förmåga att med kort varsel ta sig an och bygga upp en lagerverksamhet med allt vad det innebär. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med både FrostPharma och Relokator inom ett område där vi tror att vi kommer kunna göra mer nytta framöver.

www.oxiskin.se

www.relokator.se

Meny