Nytt uppdrag på Upplands Motor

När man arbetar med människan i fokus är det ibland lätt att glömma bort vad som leder framgång. Närvaro och engagemang för kundens verksamhet, det finns inget viktigare om man vill lyckas långsiktigt. Att få hjälpa till med rekrytering av en ny medarbetare eller att få möjlighet att tillsätta en ny roll hos en kund måste tolkas som ett bra kvitto på att vi gör något rätt. ’

Säg ”Hej” till Armin!

Armin är ny Hallvärd på Volvo på vårt uppdrag hos Upplands Motor i Kista. Jobbet som Hallvärd innebär att man måste vara noggrann, ha känsla för service och kunna planera. Lägg till energisk och driven så har du en bra bild av vem Armin är!

Armin kom till Sverige som 20-åring från Irans huvudstad  Teheran och har gjort allt han kan för att få ett bra liv i Sverige för sig själv och som familj. Armin har bott många år i Sundsvall där han bl a drivit en egen restaurang med fokus på ekologiskt, veganskt och glutenfritt. Han beskriver sig själv som ”Jävligt duktig på service”, och det är bara att hålla med!

Som många andra med hans bakgrund är han stolt över sitt ursprung men samtidigt glad över att vara i ett land där systemet fungerar. Rättvisa är något som Armin brinner starkt mycket för! För honom är det viktigt att känna att alla vill samma sak. Det gäller både kollegor, företaget och myndigheter. Han ger hela tiden allt av sig själv och är rättvis. Därför söker han samma sak hos andra.

Nya möjligheter i annan bransch

Att få ge en person som Armin en chans att visa vad han kan i en helt ny bransch är precis det vi älskar att göra. Det är så härligt att se den entusiasm som Armin visa för allt nytt. Hur han använder sin tidigare erfarenhet från service för att både möta kunder som kollegor.

Men det krävs också bra kollegor som är öppna och tillmötesgående. Upplands Motor har en bra kultur när det gäller att möta nya kollegor. Det är alltid någon som tar en ny kollega under sina vingar. Det är en riktigt skön företagskultur!

I framtiden? Vi kommer inte bli förvånade om vi om ett par år kommer köpa våra nya Volvobilar av Armin!

Tack Klas-Erik Hilberth och Upplands Motor för förtroendet att fått hjälpa till med rekryteringen!

 

Meny