Den 7 mars 2018 firar Matchedin 1 år, ett helt fantastiskt första år, läs mer…..

Ett fantastiskt första år!

Den 7 mars firar Matchedin 1 år som företag! Ett första år fyllt med möten med fantastiska människor, modiga kunder och roliga utvecklingsprojekt!

För att summera året i siffror så har vi anställt 21 personer, jobbat ihop med sju kunder, startat samarbeten med två IT-bolag och två medarbetare har dessutom hunnit bli rekryterade av våra kunder. Vi kunde inte vara mer glada och nöjda!

Vi älskar nöjda kunder – men glädjen finns hos människorna

Vi älskar när våra kunder är nöjda, det är en av de viktigaste faktorerna till vår framgång. Våra kunder är fantastiska företag med modiga, generösa och medmänskliga ledare som gett oss och våra medarbetare chansen.

Men vår största glädje ligger i att se människor utvecklas. Att få vara med när människor börjar må bra och deras liv förändras till det bättre. Vi tror att arbetet är ett verktyg för att skapa meningsfullhet och livskvalitet för människor. Vi tror att företag finns till för oss människor som arbetar i dem, hur vi gör arbetet är det viktiga, inte bara att det görs. Vi tror att hela livet måste fungera för att arbetet ska bli gjort. Vi har tänkt om helt enkelt. Vi vågar påstå att det är därför våra medarbetare gör ett så bra jobb!

Det har varit så otroligt roligt att fått följa Sofias resa från aktivitetsersättning till heltid, Sett Lisa utvecklas från en tillbakadragen, blyg person till stadig klippa på Avanza Bank. Att fått följa Ewings kamp för att få sin YKB-licens samtidigt som han arbetet morgon och kväll på First Hotel Arlandastad. Där jobbar även Andreas som efter snart ett år inte haft en enda dag borta från arbetet. Och att fått uppleva Niklas utveckling från att bara tro att han kan arbeta kvällar till att utvecklas till en flexibel, uppfinningsrik vaktmästarentreprenör på Evidensia. Karins resa på Upplands Motor går inte att beskriva i en mening, men som nyblivet 60-åring är vi övertygade om att hon kommer klara av sitt körkort som hon kämpat med sedan hon blev anställd hos oss.

2018 – ett ännu bättre år!

Nu siktar Matchedin på ett ännu bättre 2018. Tillsammans med Molndrift lansera vår matchningsplattform under våren. Den kommer öppna nya möjligheter för arbetsgivare att på ett enkelt sätt matcha sina behov mot våra kandidaters förmågor. Vi är mitt upp i en rekryteringsprocess för att rekrytera vår nästa konsultchef för att kunna ge våra kunder och medarbetare ännu bättre stöd.

Vi har träffat hundratals personer under det här året. Vi har inte kunnat hjälpa alla ännu, men vi kommer fortsätta träffa människor och se deras förmåga och drivkrafter. Tillsammans med företag som våra nuvarande kunder kommer vi fortsätta glädjas åt varje människa som får en ny chans att arbete många, många gånger under det kommande året!

Tack!

Tack Evidensia, Upplands Motor, Avanza Bank, Snacksbolaget, First Hotel Arlandastad, Föreningen Hillel och Novamedia/Postkodlotteriet för att ni öppnat dörren till arbetsmarknaden åt våra fantastiska medarbetare!

Meny