Upplands Motor och Matchedin fortsätter utveckla samarbetet.

Matchedin kommer framöver ansvara för kundtransporterna från anläggningen i Kista till tunnelbanestationen i Akalla. Som en viktigt del i Upplands Motors kundupplevelsearbete erbjuds alla kunder en möjlighet att få transport från verkstaden till Akalla tunnelbanestation.

Inom kort kommer tjänsten utvecklas och även kunder från skadeverkstaden och Renault-verkstaden bli upphämtade utanför deras entréer. I samband med det så kommer även verkstadskunderna på Upplands Motors Mercedesanläggning i Kista att erbjudas samma fina möjlighet.

Stor fokus på kundnytta och mångfald

Upplands Motor har valt att lägga mycket fokus på bilägaren i sitt servicearbete. Det är bilägaren som är kunden, inte bilen. Det ger ett annat fokus när det gäller servicetänkande. Det gäller både vid köp av bil till service av bilen under ägandet. Det unika i det sättet att tänka är ett nya tjänster skapas inom bilindustrin. Ett sånt exempel är just kundtransporterna. Upplands Motor har genom att tänka lite utanför boxen skapat nya yrkesroller inom en sektor som tidigare mest haft fokus på teknik och effektivitet. Eftersom Upplands Motor har ett genomtänkt koncept som bygger på mångfald och kundnytta så breddar de vägen för många nya möjligheter för personer som annars inte fått möjlighet att arbeta i den här branschen.

Sammi – ny på jobbet

Sammi kommer köra kundtransporterna på morgonen och under eftermiddagen stötta upp våra övriga uppdrag på Upplands Motor. Som person är han perfekt för uppdraget. Lugn, trevlig, trygg och serviceinriktad. Älskar att köra bil och gillar att möta människor. Samtidigt är uppdraget perfekt för honom. Det ger honom en bra möjlighet att komma igång i arbetslivet igen efter en tids frånvaro.

Vi på Matchedin säger välkommen i gänget och vi kommer göra allt vi kan för att du ska lyckas!

 

Meny