Matchedin utvecklar en matchningsplattform.

Bra matchning av kandidater och arbetsuppgifter är grundläggande för att lyckas med en rekrytering. Matchedins vision är en enkel och tydlig matchningsplattform. Idag utgår ofta en matchningen via en första urvalsprocess baserat på personliga brev och CV. Matchedins övertygelse är att många arbetsgivare missar kompetenta kandidater genom att lägga fokus på hur väl ett brev är skrivet eller vad personen gjort tidigare. För att citera svenska herrlandslaget i fotbolls nuvarande förbundskapten Janne Andersson, ”Då var då, nu är nu och sen är sen”. Vi väljer följa det rådet, Nu är nu!

Matchningsplattform tillgänglig för alla

Matchedins vision är en enkelt och tydlig matchningsplattform där sökande kan lägga upp sina profiler baserat på sina förmågor och där arbetsgivare enkelt kan söka personal med utgångspunkt i arbetskrav och arbetsmiljö.

Det unika i vår plattform är att vi för första gången kommer kunna kombinera alla delar som är nödvändiga för en bra matchning. Personens förmåga och kompetensen, arbetsgivarens arbetskrav samt yrkeskrav tillsammans med arbetsmiljöns positiva eller negativa inverkan.

Följ vårt fortsatta arbete på bloggen eller via vårt nyhetsbrev.

Molndrift utvecklar tekniken

Molndrift är ett bolag som utvecklat en egen plattform med fokus på hög säkerhet och tillgänglighet där kunderna får möjlighet att både implementera sin befintliga applikationer eller att bygga nya applikationer med stöd av Molndrift. Molndrift med Daniel Tiru i spetsen kommer ha ansvar för att bygga Matchedins nya matchningsverktyg på deras plattform Cloudjunction.

Läs gärna mer eller kontakta Molndrift på deras hemsida.

 

Meny