”Mångfald och att se varje individs möjligheter är viktigt för oss och därför känns Matchedin som den självklara samarbetspartnern för oss.” Läs mer…..

Madeleine Gifting, First Hotel Arlanda Airport

På First Hotel Arlanda Airport har vi valt att anlita Matchedin för att hjälpa till med transporten av våra gäster till och från Arlanda flygplats. Transporterna är en väldigt viktig del av gästens upplevelse. De är ofta både gästens första och sista kontakt med hotellet. Vissa gäster önskar småprata under resans gång medan andra vill sitta helt ostörda och bara förflyttas mellan flygplatsen och hotellet.

Det gäller därför att chaufförerna är lyhörda samt behärskar åtminstone svenska och engelska.
Vi har 150 hotellrum, 4 konferenslokaler och en långtidsparkering. Vi har många gäster med olika behov och önskemål. Det innebär att vi har transporter större delen av dygnet med 30 minuters mellanrum. Våra första gäster lämnar hotellet redan 04:15 efter att ha ätit frukost och de sista gästerna anländer till Arlanda 00:30. Det kan vara alltifrån småbarnsfamiljen som med spänning ser fram emot semestern, affärsresenären som är stressad till ett möte eller en gäst vars flyg blivit inställt.

Många av våra positiva gäståterkopplingar handlar just om bemötandet och hjälpen som våra kollegor från Matchedin ger i samband med transporterna. Hjälpsamhet, vänlighet och service står Ewing och Andreas för varje dag.

Mångfald och att se varje individs möjligheter är viktigt för oss, därför känns Matchedin som den självklara samarbetspartnern för oss.

Madeleine Gifting

Service Manager, First Hotel Arlanda Airport

Besök First Hotel Arlanda Airports hemsida

Meny